Reiki cursussen

Change of Perspective biedt de volgende Reiki cursussen thuis aan:

 

Een Reiki cursus thuis kan vanaf 2 tot maximaal 10 personen.

Niveaus

De Reiki cursussen zijn verdeeld in verschillende gradaties of niveaus. Om een bepaald niveau te kunnen doen, moet je eerst de voorgaande niveaus gehaald hebben. Dit kan ook bij een andere master zijn geweest. Ik haal aan het begin van de cursus ook onderwerpen aan uit de voorgaande cursussen. Zo kun je makkelijk instromen en je kennis weer opfrissen.

Reiki gradaties:

 • Reiki 1 – werken op fysiek niveau – 1-dags cursus – behandeling duurt 60 min
  Je leert en beoefent de Reiki techniek en kunt hiermee anderen helen. Daarnaast kun je pijn verlichten en mensen helpen met ontspannen. Ook leer en beoefen je een chakra healing door middel van Reiki. Verder krijg je meer informatie over: midfulness, meditatie, bewustzijn, Verlichting, spirituele ontwikkeling, ego, narcisme en chakra’s. Aan het einde van de cursus mag je intuïtief een edelsteen uitzoeken, die je helpt op jouw pad naar heelwording.
 • Reiki 2 – werken op emotioneel niveau – 1-dagscursus – behandeling duurt 30 min (2x zo sterk als Reiki 1)
  Je leert en beoefent de Reiki 2 symbolen. Hiermee kun je levende wezens en objecten reinigen, beschermen en opladen. Daarnaast kun je hiermee Reiki op afstand en door de tijd sturen.  Verder krijg je meer informatie over: emotionele problemen oplossen, geweldloos communiceren, chakra’s i.c.m. emoties en edelsteen therapie. Door middel van een minicursus edelsteen therapie, ter ondersteuning van je Reiki behandelingen. Aan het einde van de cursus ontvang je een minisetje chakra edelstenen om thuis verder mee te oefenen.
 • Reiki 3A (Master Healer) – werken op mentaal niveau – 2-daagse cursus – behandeling duurt 15 min (2x zo sterk als Reiki 2)
  Je leert en beoefent het Reiki Master symbool. Met deze cursus heb je alle kracht en symbolen tot je beschikking, om zo optimaal mogelijk te kunnen helen. Verder krijg je meer informatie over: mentale problemen, technieken om deze op te lossen, coaching, Verlichting, dimensies en chakra’s i.c.m. mentale problemen. Aan het einde krijg je de naam van je Guardian Angel door en waarmee deze je helpt. Je leert hiermee in contact te komen en deze te ontmoeten.

Bekijk voor meer informatie over de cursusinhoud reikicursusrotterdam.nl.

Reiki 1 en 2 combinatie cursus

Reiki 1 en 2 kun je prima combineren tot één cursus, verdeeld over twee dagen. De voordelen hiervan:

 • Je leert meteen het Reiki 2 symbool om jezelf te beschermen. Dit is handig aangezien je door de Reiki 1 cursus meer open komt te staan voor energie van buitenaf.
 • Je krijgt alle informatie, inwijdingen, symbolen, praktijk en extra’s van Reiki 1 en 2.
 • Het is voordeliger dan de afzonderlijke cursussen. Hierdoor bespaar je €40,-.
 • Je hoeft geen lange tijd te wachten voor je Reiki 2 kan volgen, na Reiki 1.

Materialen, eten en drinken wordt verzorgd

Alle benodigde cursusmaterialen worden meegenomen, zoals een flip-over. Daarnaast wordt er een gezonde lunch bij je thuis verzorgd. De lunch omvat verse soep, broodjes met diverse smeersels, verse salade en fruit. De lunch kan ook vegetarisch of veganistisch bereid worden. Met andere diëten en allergieën kan ook rekening worden gehouden. Daarnaast wordt er tijdens de cursus gezorgd voor koffie en huisgemaakte kruidenthee. Ook wordt wat snaaivoer meegenomen, voor tijdens de pauze.

Datum en tijdstip

De datum en het tijdstip zijn in overleg. Het kan zowel doordeweeks, als in het weekend. Daarnaast kan het ook in de middag/avond i.p.v. in de ochtend/middag.

Tarieven

De tarieven voor de Reiki cursussen thuis zijn hetzelfde als voor een groepscursus in Rotterdam. Alleen buiten de provincie Zuid-Holland geldt een toeslag van € 0,19 per kilometer.

 • Reiki 1  €125,-
 • Reiki 2  €165,-
 • Reiki 1 en 2 combinatiecursus  €250,-
 • Reiki 3A  €265,-

Aanmelden

Dus zoek een ‘partner-in-crime’ en geef je op voor een van de Reiki cursussen thuis. Stuur een mail of vul het contactformulier hieronder in. Dan bespreken we de mogelijkheden voor een datum en tijdstip.

Of lees verder op de pagina Over Change of Perspective.

Contact

Interesse? Vragen? Aanmelden?
Neem contact op met Change of Perspective!